Café

Nieuws

Maaltijden bezorgen

Zoals u weet treft het Corona virus ons ook en om u toch van dienst te zijn gaan...

Lees meer »

Niet open!

Op gelaste van de overheid zijn wij vanaf zondag 15 maart vanaf 18 uur gesloten....

Lees meer »

28 tot en met 1 juni

donderdag 28 mei  Varkens procureur met gekookte aardappelen, boontjes en ...

Lees meer »

Café

Café Kappers is nog zo’n typische, stemmige “dorpskroeg”. De sfeer is er gemoedelijk en ongecompliceerd en iedereen is er welkom. Recent is het hele interieur opgeknapt, waarbij de oude sfeer is gebleven, maar de tijd niet heeft stilgestaan.

Bier van Hertog Jan

Bij een ambachtelijk en eerlijk bedrijf als Kappers hoort natuurlijk ook een ambachtelijk en eerlijk biermerk. Kappers heeft daarom gekozen voor Hertog Jan, o.a. ook bekend van Leffe en Hoegaarden. Regelmatig heeft Kappers, naast het reguliere aanbod, diverse speciaalbieren of fust. 

Ook voor een hapje en een snack

Niet zo’n grote honger, maar wel gezonde trek? Maakt dan in (eet)café Kappers een keuze uit de “kleine kaart”. Geniet binnen of op het terras bij de molen van bijvoorbeeld een Zwolse mosterdsoep met origineel speltbrood, een verrukkelijke pannenkoek, een broodje Kappers of kies een dagschotel.

Vechtdalwinkel

In 1860 werd door Johannes Kappers de eerste steen gelegd voor de bouw van een boerderij, met daarbij een café en kruidenierswinkel. De kruidenierswinkels verdween, maar oorspronkelijke winkelfunctie is nu weer terug. In deze Kappers’ Vechtdalwinkel vindt u nu een slijterijgedeelte (met regionaal gestookte specialiteiten), maar ook een gedeelte met heerlijke streekproducten, zoals zelfgemaakte jams en “speltbrood”, dat is gemaakt van meel dat is gemalen in de naastgelegen korenmolen.