Catering

Nieuws

Maaltijden bezorgen

Zoals u weet treft het Corona virus ons ook en om u toch van dienst te zijn gaan...

Lees meer »

Catering

Nieuwe trend

De MegaSpies

Bij ons draait alles om genieten. We willen niets liever dan de consument verwennen met onze heerlijke produkten. De kwaliteit staat daarbij natuurlijk hoog in het vaandel. De exclusieve mega spies past perfect in dit plaatje:

De mega spies is lekker gevarieerd en bestaat uit een mix van: 

  • Magere Kipfilet,
  • Bourgondische Beenham,
  • Varkensprocureur,
  • Italiaans gekruid gehakt,
  • Zeeuws gekruid Spek.


Het grote voordeel van de mega spies is dat het vlees al gaar is, zodat u kunt kiezen om het zo van de spies op uw bord te snijden, of om het nog eerst even aan te bakken in de bijgeleverde pannetjes op het vuur.

De mega spies is ideaal voor elk feest vanaf 20 personen.al vanaf € 13,50 per persoon 

De WinterSpies

Nu de koude en donkere dagen langzaam de winter inluiden is de tijd aangebroken om het warm en behaaglijk te maken. De MegaSpies is daar ideaal bij. Onze WinterSpies is de bekende MegaSpies in een lekker winterjasje. Genieten in de …??.tent of op een bankje bij een knisperend kampvuur.

Lekker gekruid en gecombineerd met heerlijke stampotten* die ambachtelijk voor u bereid worden. Eigengemaakte appelcompote maakt onze WinterSpies onvergetelijk! 

Feest op locatie?

Dan zorgt Kappers Catering dat het u aan niets ontbreekt en… uzelf en uw gasten zorgeloos kunnen genieten van het feestelijke moment.  Bij u thuis, in de tuin, bij uw bedrijf of instelling of op een bijzondere locatie die u heeft uitgekozen. Kappers Catering werkt bijvoorbeeld nauw samen met Havezathe Huis ten Berg.


Totaalpakket
Uiteraard zorgt Kappers Catering niet alleen voor de drankjes en hapjes, maar desgewenst ook voor complete diners, lunches en snacks. Behalve dat het de inwendige mens aan niets ontbreekt, zorgen Kappers Catering eventueel ook voor servies, meubiliair, tenten en verdere aankleding van uw feest in stijl.