Nieuws

Nieuws

FEESTJE?

Voor al uw feestelijke gebeurtenissen bent u al jarenlang bij Café Resta...

Lees meer »

Anjerpunt

Cafe restaurant zalen Kappers en de bibliotheek waren nauw betrokken bij de ...

Lees meer »

MEGA SPIES

  Nieuwe trend voor op locatie of op ons terras bij de molen.  De Me...

Lees meer »

Hofleverancier

Predicaat Hofleverancier voor anderhalve eeuw café restaurant zalen Kappers.

Hare Majesteit de Koningin heeft besloten het Recht tot het voeren van het koninklijk wapen met de toevoeging ” bij Koninklijke beschikking Hofleverancier” te verlenen aan café restaurant zalen Kappers in Hoonhorst. De commissaris van de Koningin in de provincie Overijssel, Mevrouw drs. A.Th.B. Bijleveld-Schouten reikt de onderscheiding uit op vrijdag 14 september 2012 aan de eigenaren Jean en Karin Huitink.

 Deze hoge onderscheiding is een unicum in de horeacawereld. De eigenaren van, in de volksmond, ”zaal Kappers” krijgen het predicaat omdat zij de vijfde generatie zijn die met succes het bedrijf leiden. Daarnaast is het een bijzonderheid dat uit één familie twee bedrijven voortkwamen die meer dan 150 jaar bestaan en dat aan beide bedrijven dit predicaat is toegekend. Albert Fakkert was immers de grondlegger van zowel zaal Kappers als de molen van Fakkert.

Bovendien heeft het bedrijf een specifieke functie binnen de gemeenschap. Zaal Kappers is het sociale, culturele en maarschappelijk trefpunt van de hechte gemeenschap Hoonhorst.

De eigenaren willen daarom Hoonhorst nadrukkelijk betrekken bij de toekenning van deze hoge onderscheiding.

Het weekend van 14, 15 en 16 september 2012 is onvergetelijk geworden voor ons.