weer open! 1 juni 2020

Nieuws

Maaltijden bezorgen

Zoals u weet treft het Corona virus ons ook en om u toch van dienst te zijn gaan...

Lees meer »

Weer open!

Kijk op deze website voor meer informatie! 

Lees meer »

weer open! 1 juni 2020

Zeer gewaardeerde gast,

Met ingang van 1 juni bent u gelukkig weer van harte welkom bij ons.  In strijd tegen het Coronavirus zijn ons door de overheid allerlei regels opgelegd waar wij ons als horecabedrijf aan moeten houden. Wij zijn ons ervan bewust dat het niet erg gastvrij is en weinig “horecawaardig”, maar samen krijgen wij hopelijk dit vervelende virus onder controle. Hieronder zullen wij een aantal zaken verder toelichten.

Wij danken u voor uw begrip voor deze maatregelen en wensen u ondanks een heel prettig verblijf toe en hopen elkaar in betere tijden en in goede gezondheid weer met een warme handdruk te mogen begroeten.

 

Café- Restaurant- Zalen Kappers                                            Hoonhorst, mei 2020

 

Wij blijven de dagschotels verzorgen op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Deze kunt u afhalen in onze “slijterij” of wij bezorgen het bij u aan huis. De schotel van die dag kunt u vinden op onze Facebook-pagina KAPPERS HOONHORST of op onze website: www.kappers-horeca.nl .

Het is in de geschiedenis van “Kappers sinds 1860” nog nooit voorgekomen, maar op dit moment is het nog niet mogelijk om ons café te openen. Hierdoor kunnen wij het terras aan de voorzijde van het café helaas ook niet gebruiken. Het terras aan de ‘molenzijde’ is ingericht voor uw bezoek en een deel van onze zaal fungeert zolang als ‘café’ en is zodanig ingericht dat wij kunnen voldoen aan de gestelde eisen. De toegang hiertoe is via het terras aan de “molenzijde”.

Op het terras is een plaats reserveren niet noodzakelijk. Binnen wel! Omdat wij bij uw reservering enkele gezondheidsvragen moeten stellen, kunt u bij ons uitsluitend persoonlijk telefonisch reserveren via ons telefoonnummer: 0529- 401281.

U mag met maximaal 4 personen, die op hetzelfde adres wonen, aan één tafel zitten. Mocht dit niet het geval zijn dan wordt er van u verwacht ten alle tijden anderhalve meter afstand zult houden.

Wij willen u graag zoveel mogelijk en optimaal van dienst zijn. Door de opgelegde regels wordt er nog meer van ons en onze medewerkers gevraagd.

Afhankelijk van het weer die dag en de beperkte inzet zullen wij doormiddel van een krijtbord bij de ingang per dag aangeven wanneer wij die dag open gaan en sluiten.

 

Graag tot ziens!